Bliv frivillig

Skovhuset er udelukkende drevet af frivillige kræfter. Det gælder retræteledere, de praktiske værter, de, der får huset til at være et rart sted at være – og mange andre. Sammen værner vi om huset og sørger for at andre kan komme her og søge Gud i stilheden.

Vores mål er, at det skal være bæredygtigt frivilligt arbejde, så desto flere vi er, desto større er chancen for, at det også bliver sjovt og holdbart at være med. Sammen løfter vi i flok!

Opgaverne er mange og forskellige: Der er både noget for dem, som kan lide at være praktiske og dem, der er gode til at organisere og planlægge. Hvis du har særlige evner som håndværker, hører vi også gerne fra dig.

Som frivillig får du:

  • mulighed for at gøre et stykke meningsfuldt arbejde
  • invitation til en årlig inspirationsdag, som rummer et emne vedrørende retræte.

Vil du gerne melde dig som frivillig så kontakt Tine Døring via e-mail: td@retraetehus.dk.

Praktiske værter og retræteledere søges til vores lille hus

Lige nu mangler Skovhuset flere frivillige hænder til afholdelse af retræter. Vi mangler praktiske værter, der kan lide at bage rabarberkager og servere andre enkle måltider med et stille smil. Vi mangler retrætelederne, der vil forsøge at finde deres stemme i stilheden.
Som retræteleder og praktisk vært bliver du en del af et lille hus med højt til loftet. I Skovhuset kommer det ikke an på, om du er religiøst søgende, folkekirkekristen eller tilhører et andet kristent trossamfund. Du kan således som leder og vært være heldig at møde mange forskellige slags mennesker, for i Skovhuset står dørene åbne for alle, hvis blot de kan genkende sig selv i vores værdier: Stilhed, enkelhed, frivillighed, økumeni og glæden ved naturoplevelser.

Drømmer du om at lave retræter? Kan du spejle dig selv i ovenstående historie og værdier? Så kontakt Elisabeth Arendt på e-mail ea@retratehus.dk eller tlf. 53804466 for at høre mere om retrætearbejdet.

Billede fra Skovhuset
Billede fra Skovhuset